Hoe kiest u het juiste zwarte vloerenrek

Stoer Metaal kapstok Haak, lang - Stoer Metaal

1) de gemakkelijkste plaats vinden om hem neer te zetten (keuken, slaapkamer, woonkamer); of

2) open de deuren van deze ruimtes niet!

Kies er een met een verstelbaar, uitbreidbaar of verplaatsbaar rek. Een met finesse en visuele aantrekkingskracht: stel je een vintage serre voor met smeedijzeren rails rond het rek of stenen werk op een sokkel met contrasterend blad. Of wat dacht u van een minikastje van massief notenhout in neutraal zilver (of zwart) met facetgeslepen glas op de deuren? Als er een fotograaf in uw leven is, wilt u misschien een kapstok laten maken die aan hun eisen voldoet – op ware grootte of in miniatuur.

Als u per se een speciale stapelruimte voor paraplu’s wilt hebben, of een jassenkast, of een tweede strijkplank of een strijkplank in een deur, dan kan dat. Exacte afmetingen zijn nodig, afmetingen en codes moeten worden gecontroleerd, en specificaties moeten worden uitgezocht.

Een ander voordeel is dat de keuze aan materialen groot en gevarieerd is. U kunt kiezen uit hout, metaal en gecoat staal; ceder; eiken, essen, kersen, citroen of witte berk; doorzichtige, ondoorzichtige, met de eerste hand verfraaide en gepolijste materialen; 250mm x 300mm (9in x 17in); 300mm x 300mm (13in x 13in).

Gecoat staal wordt vaak gebruikt omdat het sterk, duurzaam, draagbaar, licht en minder duur is. Er zijn ook de verschillende soorten draad met kapstokken, verkrijgbaar als tegels, in glas, keramiek, kwarts, leisteen, koper, mat, antiek, of roestvrij staal.

Geen hoek is uit den boze als u uw kapstok onder het raam of boven de deur wilt plaatsen. Een verzonken exemplaar kan aan de muur worden geplaatst in een kast, een eiland in de keuken, in de badkamer, een hal of zelfs een mudroom. Deze kunnen zelfs op maat worden ontworpen om bij de rest van uw interieur te passen.

Misschien heeft u een open haard in de woonkamer. Waar gaat u die plaatsen? U kunt kiezen voor een groter, zwaarder exemplaar of voor een kleiner exemplaar dat in een gebouw in de muur kan worden ingebouwd. Hij mag niet hoger zijn dan 2 meter, moet twee keer zo breed zijn en mag maximaal 2 meter diep zijn. Er is geen opening nodig. Hij zou een speciaal gevormde plank kunnen hebben om vroeg boeken bij de haard te zetten om ze warm te kunnen houden als de haard aanstaat, zodat andere huishoudelijke artikelen meer warmte kunnen krijgen. Hoeveel tegels wilt u erop zetten? Hoeveel voedsel kan er op? Neem uw beslissingen zorgvuldig, want na afloop zullen uw gasten beseffen dat u een hoofd in de badkamer hebt! Kapstok zwart metaal

Met zoveel voordelen en faciliteiten om uit te kiezen, om nog maar te zwijgen van de unieke kapstokken, en de aanzienlijke variatie in functies, is het gemakkelijk om er een te hebben voor elke levensstijl.